Conference League

Νίκησε και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης η Σλόβαν!

Μπαίνει στο κόλπο της πρόκρισης η Σλόβαν Μπρατισλάβας, η οποία επικράτησε 2-0 την Λίνκολν και πλέον βρίσκεται στο -3 από τον ΠΑΟΚ.

Καθάρισε την Λίνκολν (2-0) και μπαίνει στο κόλπο της πρόκρισης η Σλόβαν Μπρατισλάβας, αφού με το τρίποντό της έφτασε τους 4 βαθμούς και βρίσκεται στο -2 από Κοπεγχάγη και στο -3 από τον ΠΑΟΚ.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάποιο τέρμα και οι δυο ομάδες άρχισαν το δεύτερο μέρος ακριβώς όπως ξεκίνησαν το παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με φόρα στο γήπεδο, με τον Γκριν στο 47΄να ανοίγει το σκορ για την Σλόβαν. Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Χέντι στο 84’ ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό 2-0.



Στο ματς του 8ου ομίλου η Βασιλεία επικράτησε 3-1 της Ομόνοιας και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, μοιράζοντας τους 7 βαθμούς με την Καραμπάγκ.

Με φόρα μπήκαν οι γηπεδούχοι στο ματς με τον Μίλαρ στο 19ο λεπτό να ανοίγει το σκορ, με την Ομόνοια ωστόσο να έχει άμεση αντίδραση με τον Γκόμες στο 27’. Ο Αρτούρ στο 41’ διπλασίασε τα τέρματα όταν εκτέλεσε εύστοχα από τα 11 βήματα.



Στα άλλα παιχνίδια, η Γάνδη επικράτησε 1-0 της Παρτιζάν με γκολ του Κουμς στο 59’, η Γιάμπλονετς ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Ράντερς, η Αλκμάαρ επικράτησε 1-0 την Κλουζ, όπως και η Ζόρια την ΤΣΣΚΑ Σόφιας με γκολ του Σαγιαντμανές στο 65ο λεπτό.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x